Höstkul för barn och vuxna

11:e Oktober, 2022

Oktober månad är kommen och snart är det höstlov för alla skolbarn. Här följer lite tips på vad man kan sysselsätta sig med under oktober månad och under höstlovet.

- Eftersom det snart är Halloween så är ju Halloween-pyssel superskoj för alla barn. Baka läskiga cupcakes, gröpa ur och fixa en riktigt läskig pumpa mm. Recept för cupcakes hittar du här. - Bada i badhus är en rolig aktivitet för hela familjen. - Gå ut i skogen och se alla härliga höstfärger, leta svamp. Ta med vackra löv hem för höstpyssel. - Gå på museum. - Ha en mysig bio dag eller kväll. - Spela bordsspel hemma. Det är en rolig aktivitet för både barn och vuxna. Se till att hitta ett spel ni alla gillar, ett tips är t ex spelet Drakborgen. - Gå till biblioteket och låna hem böcker. Det är mysigt att sitt på biblioteket och läsa/titta i böcker också. - Kör en höststädning av trädgården. Kratta löv så att det blir roliga lövhögar att gömma sig i eller hoppa i. Man kan ha roligt och hoppa i eventuella pölar om det finns också.

Är det fortfarande milt väder och man vill ha sina fönster putsade tipsar jag om att bor du i södra Sverige, anlita Magdas fönsterputs. Dom gör ett kanonjobb!

För den som går i tankarna att måla om i huset anlita målare Malmö, dom kan hjälpa dig med allt måleriarbete, stort som smått.

Hoppas det blir en mysig höst med mycket aktiviteter och andra roliga saker i hem och trädgård.