Kök och bad för hela slanten

1:a September, 2021

Snickaren Gunnar Karlsson har lång erfarenhet av köks- och badrumsrenovering.

Genom åren har företaget Köksrenovering-Stockholm behållt en grundtanke om att alltid utföra ett grundligt och professionellt arbete. Gunnar fick en utmanande start på vuxenlivet. Efter att ha avslutat snickarutbildningen på gymnasiet slog krisen till, varav Gunnars lovade anställning gick upp i rök. I stället fick han jobb på en byggfirma, där han blev kvar i två år, tills han slutligen startade sitt företag, som i dag har fyra anställda. Firman sysslar mestadels med renoveringsobjekt och inga jobb är för små eller för stora.
– Vi satsar alltid 100 procent. Vi håller fast vid tidsplaner och utlovade priser.
Det största projektet hittills var renoveringen av 50 kök och kunderna blev otroligt nöjda med slutresultaten.

Kvaliteten i centrum

Köksrenovering-Stockholm ser alltid till att säkerställa kvaliteten som kunderna vill ha och förväntar sig. Gunnar tycker att införande av ROT-avdraget var positivt. – ROT-avdraget fick svartjobben att försvinna, vilket hjälpte seriösa företag som oss. Då fick vi chansen att visa upp oss.

Enligt Torbjörn visar studier att den årliga vinsten för staten har hamnat på cirka 3–4 miljarder kronor som följd av avdragen. Svartjobben har minskat, vilket i sin tur har skapat en hälsosammare konkurrens på marknaden.

Hemligheten bakom framgången

Köksrenovering-Stockholm framgångsrecept är att vara så lyhörda som möjligt, att lyssna på kunderna. – Vi ser alltid till att skräddarsy våra tjänster efter varje kundens egna önskemål. Det har gjort att kunderna känner sig trygga, nöjda och belåtna, vilket i sin tur har lett till att de rekommenderat oss för andra.

Tack vare en trogen stamkundskrets har man alltid nya uppdrag, men teamet ser även fram emot att träffa nya ansikten. Det finns inga typer av jobb som man inte klarar av, så det är bara att höra av sig.