Städbolaget som fixar din flytt

1:a September, 2022

När man pratar om flyttstädning så råder det ofta delade meningar om vad som gäller, att det inte är en exakt vetenskap. Städbolaget Flyttstädning Göteborg håller inte med, enligt dem så finns det väl defininerade checklistor man kan använda sig av. I slutändan är dock det viktigaste att kunden är nöjd, och att det avtal man tecknat är uppfyllt. I stora lag kan man säga så här;

I samtliga rum ska alla målade ytor torkas av, väggar, fönsterbågar, snickerier, osv. Ljusknappar och eluttag ska dammtorkas. Fönster och persienner ska rengöras. Element, garderober (invändigt och utvändigt) ska våttorkas. Klistermärken och dekaler ska avlägsnas.

Köket kanske är det allra viktigaste rummet att få till menar Jonna på Flyttstädning Göteborg, då detta rum ofta är det smutstigaste. Utöver det som nämnts ovan ska även lådor våttorkas, kakel och diskbänkar likaså. Spisen ska dras ur, om möjligt, och torkas av helt och hållet, även på baksidan. Rengöring av plattor, ugn, galler, plåtar, etc ska ske grundligt. Kyl och frys ska frostas av och rengöras ordentligt.

Ett annat viktigt rum är badrum och WC, dessa rum ska rengöras med speciellt anpassade rengöringsmedel. Tvättställ, och toalett rengörs noggrant, och det är här de flesta oseriösa bolag inte gör sitt jobb, enligt Jonna. Men icke fallet med Flyttstädning Göteborg! Även badkar ska givetvis rengöras ordentligt, och alla avlagringar etc. avlägsnas. Golvbrunn och golvet ska naturligtvis också gås igenom noggrant.

Tomt ingår inte i standardutförandet, men givetvis stället Flyttstädning Göteborg upp med detta, och anger pris för detta i sina offerter. Gräs kan klippas, häckar trimmas, osv, inga problem!

Givetvis ingår mer i bolagets tjänster, och du kan läsa mer om vad som ingår i flyttstädningen hos Flyttstädning Göteborg här.

Bolaget har också en bra guide om vad du bör tänka på när du flyttar.

Gällande kundnöjdheten så kontakt gärna Jonna, eller någon annan på företaget, så berättar dom mer.